Slovensko   |   English
KONTAKTIRAJTE NAS

Park Škocjanske jame, Slovenija
Škocjan 2, SI-6215 Divača

Telefon:
++ 386 (0)5 70 82 104
E-pošta:
Iskanje po straneh
E-obvestila
Če želite prejemati naša obvestila, izberite rubriko in vpišite svoj e-mail naslov:
Obvestila
Novosti

Ponudba

Manjši kongresi, konference, poslovna srečanja, razstave, ogledi hiše, prireditve, delavnice, izobraževanja,  knjižnica z arhivom in obeleževanje posebnih  priložnosti.

Park Škocjanske jame, Slovenija skozi svoje dejavnosti, želi z vsemi udeleženci graditi skupno zgodbo in jo prenašati na bodoče rodove.

Manjši kongresi, konference in poslovna srečanja
Ustvarjati v okolju, ki je izven mestnega hrupa in bogato z naravo in kulturno dediščino je primerno za udeležence manjših kongresov, konferenc, poslovnih srečanj, seminarjev, usposabljanj in delovnih sestankov, kjer sproščeno izmenjujejo svoja znanja in izkušnje ali najdejo želene rešitve.
Razstave, ogledi in prireditve
Poseben utrip hiši Pr Nanetovh dodajo občasne razstave. Obiskovalca popeljejo skozi različne motive vezane na zgodovino in poslanstvo hiše ter parka Škocjanske jame in isčejo skupne točke z drugimi območji.
Delavnice in izobraževanja
Delavnice in demonstracije predstavljajo združitev prakse s teorijo, začinjeno z lokalno naravo in kulturno dediščino na vseh področji in za vse generacije.
Knjižnica s čitalnico in arhivom
Knjižnica z manjšim arhivom bo obsegala literaturo in vire, ki opisujejo park Škocjanske jame v celovitem pomenu varstva narave in kulturne dediščine ter vse ohranjeno dokumentirano gradivo in knjige najdene v objektu pred obnovo.
Posebne priložnosti
Idilična hiša s prelepim salonom in čudovitim vrtom »Murvin gaj« je nalašč za posebne priložnosti kot so protokolarni in drugi sprejemi, poroke in svečana obeleženja jubilejev.
Pilcom web design